SPATIU LIBER 3
Click here
Romaneasca Manele Etno Albume House Straina Live Manele Video Hip-Hop
Download Muzica Noua, Manele noi 2015, Romanesti, Etno, Videoclipuri, Audio official, etc., totul este GRATIS!


Contact Admin
Contact Admin Site
Contact Fondator Site


*E-mail:


*Ticket:


*Mesaj:

(Caractere: 400)

*Cod Securitate:
captcha

CCBot/2.0, 3.88.161.108
STATUTUL NOSTRU JURIDIC
- Fisierele indexate de site-ul Mp3Muzica.Net nu sunt gazduite de noi. Serverele noastre ruleaza programe automate care permit utilizatorilor sa faca schimb de fisiere, raspunderea legala asupra acestor fisiere apartinand in exclusivitate utilizatorilor care le transfera. Serverele noastre nu manipuleaza decat informatii descriptive, de exemplu dimensiune, titlu si IP-ul calculatoarelor care transfera fisierul; continutul efectiv acestor fisiere nu este la nici un moment stocat sau transferat de Mp3Muzica.Net.

- Procesarea acestor informatii descriptive este automata. Deoarece numarul de fisiere este foarte mare, sortarea si verificarea manuala a lor este nefezabila in conditile unei entitati non-profit cum este Mp3Muzica.Net. Prin urmare, raspunderea asupra continutului transferat apartine in exclusivitate utilizatorilor, administratia site-ului nu poate sa ii protejeze in nici un fel de consecintele legale ale actiunilor lor.

- Aceasta declinare a raspunderi este perfect legala in tara in care operam, tara care nu este Romania. Suplimentar, legislatia tarii gazda nu criminalizeaza transferul neautorizat al operelor purtatoare de drepturi prin intermediul retelelor de calculatoare, in mod non-profit, aceste activitati fiind considerate exclusiv probleme de natura civila.

- In acest sens, deoarece nu promovam sau toleram activitatile de natura sa incalce dreptul de autor, Mp3Muzica.Net colaboreaza cu titularii de drepturi pentru limitarea oricaror pierderi suferite, reale sau potentiale. In acord cu legislatia tarii gazda, ne obligam sa indepartam orice fisier identificat ca neautorizat de titularii de drepturi, sau organizatiile care-i reprezinta, in termen de 48h de la notificare.
Complectati-va cu atentie casutele si nu abuzati de acest serviciu doar ce aveti in neregula...
Like pagina Facebook

Vara asta te incalzesti cu cea mai buna muzica, doar pe Mp3Muzica.Net... Sursa ta de distractie si HITURI pe alese!
Link-uri Utile Contact administrator
* Contact YM: * dj.vasy
Lista cu parteneri
© Mp3Muzica.Net 2018